Valmistuin lukiosta. En uskalla muuttaa toiseen kaupunkiin joten löhöön nyt välivuotta täällä... en oo töissä atm joten kirjaimellisesti löhöön. Sossupummiks ei voi sanoa, kun en saa valtiolta sentin senttiä ^^''''

Katoin kesällä sellasen animen kun Magi kaikkine tuotantokausineen + se spin-off Netflixistä kaverin kanssa. Aika mediocre mutta päätin kumminki vilkasta mangaa ja ONNEKSI VILKASIN koska on muuten aika hemmetin hyvä. Tulin fandomiin kun viimesiä viedään ja ehin olla mukana muutama kuukautta, ennenku sarja loppu (y) -_- Onneks se spin-off-manga jatkuu edelleen.

Oon valitettavasti kattonu myös joitain muita animeita, kuten Noragamin (joka oli myös hyvä). Mangapuolella luin rästiin jääneet Aron morsiamet ja Kuroshitsujit on jo otettu esille tohon pöyälle että jahka sitä sain joku päivä taas jatkettua niiden kanssa. On ollu tässä parin vuoden tauko nii en muista mitään, mitä aiemmin tapahtu :( Kirjoista olen sivistänyt itseäni sellaisella tavaralla, kuten Gilgamesh-eepos (uusi lempikirjani), ja luettavina tällä hetkellä ovat Tuhat ja yksi yötä, Pyöreän pöydän ritarit ja Pandavan veljekset. Kansantaru- ja mytologia-teemaista siis :D

Pelipuolella on myös tullu tehtyä kaikkea, pääosin Fate/Grand Order (japani- ja amerikkaversiot), mutta myös esimerkiksi tosi paljon osua tässä loppuvuodesta. Sain nostettu rankkia muutamassa kuukaudessa yli 50 000 paremmaksi, mutta nyt alkaa vähän höyry loppua kun tuntuu, että learning curve on vähän hidastunut, pp:tä on vaikeempi saada jne. Mut ctb käy aina, koska siinä voin jopa laittaa äänet pois päältä ja kuunnella Youtube-videoita samaan aikaan kun pelaan, kun ei siinä sillä rytmillä loppupeleissä paljoa tee. :D Kaivoin esiin vanhan Pokémon GoldHeartin ja pelasin Elite Fouriin asti, uudelleenalotin Touhoumonin uudella koneellani ja muutama päivä sitten latasin Aura Kingdomin jonku online-hyypän suostiuksesta. Kivoin ehkä tähän mennessä on kuitenkin ollut Nier: Automata PS4, jonka sain viime viikolla joululahjaksi. Olen pelannut 6½ tuntia, mutta olen kyllä tykännyt koko ajan tähän mennessä (y)

Kauhukseni huomasin pari kuukautta sitten, että mun teki ensi kertaa vuosiin mieli piirtää ^^' Ja piirsinhän mä sitten, nyt on tullut jo useampi kuva raaputeltua. Jotain mitä en ennen tehnyt ikinä mut nyt teen aina on kuvien värittäminen. Sitä oikein odottaa, että saa piirroksen loppuun, jotta pääsee värittämään :D Uusi tunne. Luulin piirtotaitojeni mahdollisesti tässä vuosien aikana jotenkin taantuneen huonompaan päin mutta huomasinkin, että ne on about samat kun silloin, kun viimeksi lopetin aktiivisesti piirtämästä. Samoin kävi muuten osunpelaamistaitojen kanssa. Luulin, että olisin jotenkin huonompi, mutta hakkasin vanhat ennätykset alta aikayksikön. Kiva vaan tietty :) Niin animeiden+mangojen, pelien kuin vaikka sen piirtämisenkin osalta on tullut huomattua, että nyt kun ei ole enää koulua, niin on tullut "otettua takaisin" vanhoja harrastuksia, jotka lukioon mennessä vähän jäin. Luulin "päässeeni niistä yli", mutta ilmeisesti kyseessä oli lähinnä ajanpuute. Lukiossa meni niin paljon energiaa koulujuttuihin, että silloinhan tämän bloginkin pitäminen jäi. Nyt kun on aina vapaata, on myös aikaa palata vanhojen kiinnostuksenkohteiden pariin. Kauhukseni olen jopa muokannut valmiiksi muutamia videoita, siinäkin harrastuksessa tuli useamman vuoden tauko.

magi%20wp.jpg

Judar on kyllä mainio, muokkasin osussa ctb-skinini siten, että Judar nappaa hedelmiä ja hedelmät on muutettu persikoiksi.

Hyvää uutta vuotta 2018!