Oo minä täällä, muokkasin tän blogin ulkoasua. Pääsin kutakuinkin eroon valkoisesta, ja se on nyt paljon paremman näköinen. Vähän kyllä inhottaa, kun toi tausta on tolleen että se liikkuu kun rullaa, kivempaa ois jos sen sais tavallaan jähmetettyä tonne taustalle. No, jaa. Saakohan tänne muuten vieläkään videoita..

Mulla tosiaan oli synttärit tossa kuun alussa, ja yks' lahja oli, että sain kaverilta ekan Artemis Fowl -kirjan. Lukasinpa sen sitten siinä, ja ajattelin että vois lukea sen toisenkin. Lainasinpa sen sitten kirjastosta ja.. sitten lainasin kolmannen. Ja sitten neljännen. Viidennen, mutten lukenut sitä kunnolla koska en kauheasti kyseisestä kirjasta piittaa. Kuudennen, seitsemännen, ja viimeisen kirjankin luin uudelleen melkein kokonaan (hyppäsin taas joidenkin kohtien yli). Muistin taas, että mähän tykkään tästä sarjasta ihan kauheesti. ;__; En muista kirjotinko sillon tänne mitään, mutta luin nää kirjat ekan kerran siis joskus viitosluokalla, ja tykkäsin sillonkin ihan kauheesti. Jäin heti koukkuun ekaan kirjaan ja toisen luin päivässä. Sit tosiaan sen vitoskirjan (josta en tykkää kauheesti) alko vähän innostus hiipua ja näin. Atlantiskompleksi ei ollut sillon vielä ilmestynyt, joten se oli joko vuoden 2009 lopulla tai 2010 alussa. En löytänyt yhdestävään sen ajan postauksestani mainintaakaan koko sarjasta, mikä on musta sinällään aika outoa, koska tykkäsin näistä kirjoista niin paljon.  Sillon kun ekan kerran luin, pidin Aikaparadoksia aika tylsänä ja näin, mutta nyt kun luin uudestaan niin se on yks mun suosikkikirjoista.. :D Samoin Atlantiskompleksi oli paljon selvempi ja hauskempi kuin muistinkaan. Artemis on yksi parhaista hahmoista kaikissa sarjoissa ja kirjoissa ja elokuvissa ja kaikessa. Ikuisuuskoodin sarjakuvaversio julkaistaan kesällä enkku-maissa, saa nähdä tuleeko se Suomeen ja millon (syvästi toivon että tulee, koska haluun lukee sen suomeksi). Ja saisivat nyt viimein päästä yhteisymmärrykseen Artemis Fowl-leffan suhteen ja tehdä sen jo. Kyseisen elokuvan käsikirjoitushan on ollut kirjoitusvaiheessa jo ties kuinka monta vuotta. Haluan.. nähdä sen.. elokuvan. Luen nyt Artemis Fowl: Salaiset kansiot. Tiedän että se tulee oikeesti kolmos- ja neloskirjojen väliin, mutta sehän ei ole ihan 100% canon niin päätin jättää sen vasta lopuksi.

Tossa muuten selaillessani noita vanhoja viestejä Artemis-mainintaa etsimässä olin puhunut siellä jotain JB:stä. Meinasin sillä Jonas Brothersia enkä Justin Bieberiä. Oh those times. Itken.

Hetalian vitoskautta tulee joka viikko lisää, enkä koskaan jaksa katsoa. En oo muuten tainnu kattoa viime viikon Code Lyoko Evolution -jaksoakaan. Hups. Ei vaan jaksa, oon liian Artemis-addiktoitunut. Istun vaan täällä ja luen fikkejä ja katon fanarttia. Oho.

artemis-normal.jpg

Ihan oikeesti, mä en voi edes pienentää tätä kuvaa. Mahtavaa. Yhtäkkiä alko pyöriä päässä Complex: Atlantis. Hmm..Hyvää pääsiäistä!