AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGH!!
Kaksi päivää, KAKSI PÄIVÄÄ putkeen tämä hiton kone on päättänyt mennä itsekseen nokan eestä vaan kiinni! Kyllä nyt tekis mieli heitellä joku seinille, varsinkin kun tänään oli osu! kenttä kesken, hardilla! ;__; Tuli sellanen olo että nyt kuule arvon tietokone, you're going to lentää ikkunasta ulos....................
"Siivoa pöytäs, siellä on aina niin pölyistä" No jos tämä kone on 9 kuukautta selvinny täällä paskan seassa, jossa ei ole yhtään sen enempää kamaa kuin ennenkään, niin miksi se nyt yht'äkkiä päättäs olla liian pölyisessä ympäristössä?
"Siellä on pölyä" No en hanki mitään ***** tuuletinta tähän.
"No imuroi sieltä mistä se pöly menee" Ai hä?
Seuraavan kerran, kun tää tekee sellasen "aion-kohta-sulkea-itseni"-lagin, suljen kaikki ohjelmat ja nauran paskasesti, kun ruutu pimenee.

Seuraava teksti spoilaa ensin Kingdom Hearts 2'sta ja sitten uusinta Twilight -leffaa. Sinua on varoitettu.

Ja toisiin asioihin, Kingdom Hearts. Luovutin Xemnasin vikaan muotoon, tuskin yritän enää uudestaan koska hermot menee. Tyypit pätee netissä, että "vika bossi oli ihan helppo, Demyx, Xaldin, Xigbar, Luxord ja Saïx oli paljon vaikeempia", ja paskat. No myönnän, Demyx oli ihan perseestä sen "dance water, dance!"-jutun takia, ei muuten ees niin paha. Xaldinin voitin ekalla yrittämällä (kiitos, Mikki Hiiri <3), Xigbariin meni hetki, koska se "yksi osuu = kaikki muutkin laaserit osuu"-lyönnin takia, muuten helppo. Luxord oli ihan helppo, vaikka siihenkin paloi yksi ylimääräinen yritys kun en älynnyt, että noppana kannattaa pysyä mahd. kaukana Luxordista. Saïx oli kans ihan syvältä, kun ei voinut missään välissä koskea maahan, kun mokoma seurasi kokoajan. Xemnasin eka muoto oli kans ihan helppo ja kieltämättä ihan hauskakin. Mutta sitten se viimenen. 1) Tausta on ärsyttävä, heiluva, illusiomainen ja hämäävä, 2) Mee perseeseen, klooni, 3) Musiikki on liian rauhallinen, tarvitsen ENERGIAA ettei tappelu olisi puuduttava, niinkuin se tässä onkin, 4) Sori en osaa painaa kolmioo tarpeeksi nopeesti että vois torjua noi kaikki laaserit, eli se siitä = peli menetetty. No mutta toivon 358/2 Daysin joululahjaksi. Ja ykkösessäkin oon jumissa siel Tarzan maassa. Ei varmaan lopu pelattava kesken. AINIIN ja Avatar peli, oon siellä porassa. Joo mitä tekis aika ei riitä kaikkeen ;__;

Kävin kattomassa sen uuden Twilightin kavereiden kanssa. En vieläkään ole sitä mieltä, että tämä sarja (=nämä elokuvat) on suosionsa arvoinen. Kirjoista en sitten tiiä, en oo lukenu ja tuskin koskaan luenkaan. Vampyyrit on muutenkin yliluonnollisina olentoina harvinaisen tylsiä, samoin ihmissudet, jättiläiset ja muut "ihan mainstream". No, ei tämän tarkoitus varmaan ollutkaan luoda mitään fantasiatarinaa, vaan ihan rakkaushömppää tää on. Ja vihaan, kun Bellan ja Edwardin rakkaus on (ainakin leffoissa, kirjoista en edelleenkään tiedä) jotenkin kumman epätodellista ja kylmää. Ne tapasi ihan oudolla tavalla, ne rakastu toisiinsa iha oudosti ja kylmästi ja tunteettomasti ja nyt ne on muka naimisissa ja.. wat? Mä olisin toivonu enemmän söpöä ja pehmeää rakkautta. Mutta ehkä tollaset angstiteinit ei sellaseen oikeen pysty, siis noiden luonteet on tollasia hiljasia joista ei saa mitään otetta, tai sitten mä oon vaan kattonut liikaa animea, who knows.

Joo oli hiukan vihamielistä tekstiä. Ei tarkoituksella, muttakun ärsyttää tää kone, kun en oikeen tiiä, mitä tälle pitäs tehä. Jos vien tän jonnekinn huoltoon, ne pitää sitä siellä puoli vuotta ja palauttaa sitten sanoen "ei me löydetty tästä mitään vikaa." .. joo vois mennä nukkumaan, öitä.

Ainiin, ja hyvää ensimmäistä adventtia! :)