Koko kuukausi on pitkälti mennyt saman kaavan mukaan: käy viikko koulua, jumita viikonloppu kotona, käy viikko koulua, jumita viikonloppu kotona jne. Viimeviikkoina on kumminkin alkanut tulla elokuvia leffateatteriin, niin voipi sitten siellä rampata (sit ku ois viel rahaaki...)

Oon tässä menneen kuukauden aikana pitänyt erityisen paljon Hetaliasta, nyt kun viidennen kauden tulokin julkistettiin. Suomi-Hetalia Wikissä oon tässä pääosin päiväni pyöriskellyt.

Koulussa menee nyt vähän mukavammin kuin pari kuukautta sitten, vaikka en mie silti tahtois sinne aamuisin läheä (väsyttääkin aina niin kauheesti) ja kokeita on taas näin vaihteeksi ihan liikaa. Aiemmin aina hermoilin ennen koetta, että jos se ei menekkään hyvin, mutta nyt en oo oikein jaksanu vaivata päätäni moisella. Vaikean oloisen kemian kokeenkin aikana ajatukset olivat pitkälti "Mitäköhän tuokin tehtävä tarkoittaa.. en tajua.. en ymmärrä kysymystä.. nooh ihan sama. *seuraava sivu*" Ihan hyvin se kuitenkin meni, mikä 9+ vai mikä se numero loppupeleissä olikaan..

Sillon joskus aikasemmin valitin, että Firefox ei toimi; nyt se toimii, mutta vähänki katot jotain videoo niin kone alkaa kuumua ihan liikaa, niin taidan vaan pysyä vielä täällä Chromen puolella (plus se lagii vieläkin välillä :<)



Videoitakin olen useita tehnyt, vaan aina lätkin näitä kuvia tähän perään.