Kuten tuossa viimeksi taisinkin mainita, tykkää KH2'sesta. Nyt voidaan sanoa, että olen totaalisesti koukussa, ja että ostoslistalta löytyy KH 358/2 Days ja KH 1. Huoh.. sen siitä saa. Tapanani on aina olla jonkun sarjan fani jonkun tietyn aikaa, kunnes unohdan sen tyystin. Kaikki alkoi Nalle Puhista, syyttäkäämme sitä. Nalle Puhin jälkeen tuli Tehotytöt, sitten Bratzit ja Trollzit. Ja näiden oheella myös Winx-klubi. Tuo pahainen sarja valtasi pääni moneksi vuodeksi. Lopulta unohdin senkin, parista syystä: 1. Löysin animen & mangan, jotka sisälsivät 100 kertaa parempia sarjoja, 2. Minua kiusattiin Winxin takia. Oikeastaan tykkäsin Tokyo Mew Mewistä hetken, fanitin kolmisen vuotta Code Lyokoa kunnes pääsin Fruits Basketin kautta virallisesti animen ja mangan maailmaan. Tämän hetken ehdoton suosikki on Fullmetal Alchemist, joka on 1 vuoden fanituksella pisin animanga sarja, joka on noinkin kauan fanitusta kestänyt. Ensimmäinen anime loppui puoli vuotta sitten (uusinnat, en ehtinyt katsoa ensimmäisiä jaksoja, joten pitäis hankkia torrentti), manga hetki sitten ja Brotherhood viime sunnuntaina (BH elokuvakin tulee mut..)
Uusilla fanituskohteillani on ollut tapana syrjäyttää toinen pois, mutta - kumma kyllä - FMA ja KH kulkevat kiltisti käsi kädessä.

Taikatyttösarjojen vertailua:
Tokyo Mew Mew vs. Winx-klubi
Osa 1: Yleiskatsaus

Näinkin erilaisten sarjojen vertailuhan on rikollista ! Erilaisten ? Jeps, toinen on animanga, mutta mitä väliä. Molemmissa on ylitäydelliset päähenkilöt ja ihQutus juoni, joka huononee jatko-osissa. Uusi hahmo tulee molemmissa (Ei, en IKINÄ hyväksy winxin 4 kautta. Se on niin onnetonta paskaa, ettei ansaitse kiinnostustani. Tässä uudet hahmot ovat siis Layla ja Berry.) sotkemaan kuviot ja kaikki menee oudoksi. Winxin suhteen se oli tosin raha, minkä takia sarja huononi.

Itsellä molemmista pitää kiinni nostalgia. Vaikka Tokyo Mew Mew on ensimmäinen lukemani mangasarja, kyllä Winx-klubilla on paljon tärkeämpi paikka sydämessäni. Tulee mieleen esikoulu.. siis niistä ensimmäisistä jaksoista. Katsokaa tuo linkki. NOSTALGISTA <3
Btw, jatkossa tulee vertailua näistä kahdesta sarjasta~

Kingdom Heartsia. Kuunnelkaa tuo kappale sydämellänne. Ihana, alkaa itkettää <3
Olisin laittanut tähän videon Winx-pelistä, mutta eipä ole video vielä ladannut.. kyllä, hyvä peli ! Pääsin läpi~