Huomasin just että tänään on syyskuun viimeinen päivä enkä oo kirjottanu mitään. Ruotsin läksyt on vielä tekemättä niin vois niitä vaikka tässä samalla ja syödäkin vois ennen nukkumaan menemistä.

Okei, tein nyt ruotsin läksyt.

Yllättäen mitään en oo tehnyt. Paitsi että kävin siellä Espanjassa toissaviikolla. Cala d'Orissa Mallorcalla tarkemmin ottaen. Ihan kiva loma oli, mutta sen jälkeen oli jotenkin tosi vaikeeta taas alkaa tekemään joka päivä läksyjä ja niin edelleen. Kaks koettakin oli sillä aikaa kun olin siellä, ruotsin ja enkun. Tein molemmat sitten viime torstaina, sain ruotsin kokeesta kympin ja enkun 9½. Tänään meillä oli yhteiskuntaopin koe ja ylihuomenna uskonnon. Ootan kauhulla meidän tulevaa biologian koetta. Vaikka vihkon asiat on käsittääkseni tärkeämpiä kuin kirjan, kirjasta katsottuna aluetta olisi 80 sivua. x_x Meillä ei oo koskaan ollu noin pitkiä koealueita, tämänpäiväisen yhteiskuntaopin kokeeseenkin tuli reilu 60. Matikka stressaa kans vähän, kun ei jää asiat päähän. Fysiikassakaan jutut ei vaan yksinkertaisesti tahdo tarttua. Haha.

Sitten kirjoituksen otsikkoon. En oo pelannu Portaleita, mutta katoin just molemmista peleistä pelailuvideot ja vau. Vau. Vaikka mun pää räjähtäis varmaan tota ite pelatessa ton aivojumpan takia (videota kattoessakin piti välillä pausettaa hetkeks kun alko päähän koskee :D) niin ei juma toi tarina. Aivan. MAHTAVA. Rakastan GLaDOSia, vaikka se yrittääkin suurimmaks osaks aikaa tappaa pelaajan, mutta toi ihana robottimainen ääni ja toi jatkuva sarkasmi ja pienimuotoinen nälviminen on ihania. Vois melkein ostaa ton pelin vaikka Steamista, koska jos mä en nyt vaikka sitä pelaiskaan niin pikkuveli varmaan pelais. :D Ekan kerran kuulin Portalista muutama vuosi sitten, kun latasin osu!:un Still Alive -biisin multipeliä varten. Aattelin eka, että onpa outo. Sit aattelin, että aika hauska ja rauhoittava. Tykkään siitä vieläkin. En sillon tienny yhtään mitä Portalissa tapahtuu, paitsi että siinä on portaaleja. :D Toivottavasti joskus tulevaa Portal kolmosta odotellessa.

Mitään ei oikeestaan oo tapahtunut. Ei oo mitään uusia leffojakaan tullu. Tai no, katoin lentsikassa Pin elämän. :D Kävin kattoo sen Luukaupungin niin kuin viime viestissä lupailin. Se oli itseasiassa ihan kiva, mut en todellakaan jaksa lukea kirjoja siitä(kään). Jotku varmaan vihaa mua just tällasen takia, katon elokuva- ja animesovitukset mutten oikein saa luettua alkuperäisiä kirjoja/mangaa. Katsominen on vaan helpompaa ja nopeampaa. ^^' Animesovituksista puheen ollen Shingeki no Kyojin loppu. ;__; Mun pitää kai alkaa lukea siitä mangaa, koska haluun tietää mitä tapahtuu. Legend of Korran uus kausi alko ja oon sitäkin katellu. Viime viikon jakso on kumminki vielä kattomati. Telkkarista tulee Olipa kerran ja Holme NYC ja katon niitä kans.

Mut joo sitä samaa vanhaa.

onceler6-normal.jpg

Tässä taas Kerskanen. Siitä ei vaan pääse yli.