Ihana laulu....... jotenkin natsaa itteeni toi nimikin, kun solitairehan tarkoittaa myös pasianssia, ja sen verran vakava pasianssiaddikti olen 8D ja Solitaire on kaunis sana. Laulun nimihän on siis Sayonara Solitaire (tarkoittaa "hyvästi Solitaire/yksinäisyys), se on Chrono Crusaden lopputunnari ja koskettava rallatus. Katsoin mokoman animepahaisen tässä päivän aikana viimein loppuun. Nyt ei muuta voi sanoa, kun että tuo nyt ei mangaan verrattuna ollut mitään. Loppu oli ihan hlvtin surullinen ja sekava. Ei kovinkaan liikuttava että olisin kaikkien viimeisen 3 jakson aikana pillittänyt kuten eräät, mutta hautausmaalle tultaessa minäkin päästin pienen itkuntirahduksen. Eeppsitä musiikkiahan tässä ei OP ja ED biisin lisäksi ollut, sarja oli ihan sekava ja netistä löytyy enkkusubattuna vaan jotain paskalaatusia versioita, niin että sarjan ulkonäkökin jäi vähän harmaaksi klöntiksi. Jos mangan ja animen välillä pitää valita, niin ehdottomasti manga. Jos olet lukenut mangan, kannattaa katsoa anime, vaikka se silloin saattaakin välillä tuntua pitkästyttävältä, ku tietää jotku tapahtumat etukäteen. Jos olet katsonut animen, niin PYHÄN MAGDALENAN NIMEEN kannattaa lukea se manga. Siinä on parempi juonikin.
Kivoja juttuja, että uusimman Suomeen ilmestyneen pokkarin (osa 7) kannessa on Fiore <3 En olisi osannut toivoa mitään näin kivaa :)

Olen nyt Lahdessa serkuilla. Olin sunnuntai-tiistai Vantaalla. Käytiin Suomenlinnassa ja muuten vaan sekoamassa Helsingissä. Pääsisipä täälläkin kymmenen minuutin välein junalla jokapaikkaan, kun linja-autoja tulee vaan puolen tunnin välein ja viikonloppuina ei ollenkaan.
Mutta nyt siis Lahdessa, eikä täällä oikein ihmeempiä. Olen lukenut kaikki mukaani ottamat kirjat (!), ainoa lukeminen enää on pikkusiskon ostama Ella ja Sampan urotyöt. Hauskoja kirjoja noi Ellat, btw. Serkut oli kirjastosta lainannut Winx DVD't 4 ja 5! Heti bongasin tuolta niiden TV'n vierestä. Vaikka katsotuksi niitä en olekkaan saanut yhtä jaksoa enenpää. Tai siis, en viittis alkaa näitten tavaroita säätämään..

Juuri huomasin, ettei mulla ole tähän mitään kivaa videota D:

Koko sarjasta tulee muutenkin mieleen FMA. Se, että Satella on Saksasta on muuten aika hienoa.