Ihanaa! <3
Ulkona pystyi tänään olemaan ihan ilman takkia. Lämmintä oli sellaset 15 astetta, niin ei ihan t-paidalla pärjännyt, mutta ilman takkia silti. Kuitenkin, kun nyt hehkutan, niin huomenna sataa lunta ^^'
Ikävintä kesässä on ötököiden lisäksi se, että muutkin ihmiset ovat ulkona. Taisiis, talvella sai ulos mennessään yleensä olla ihan rauhassa, kun ei ketään kiinnostanut yli 20 asteen pakkasessa istua tunteroinen meidän takapihalla.. ketään muuta kuin minua. Nyt menee siis ulkoilemis-ajat hieman sekaisin. Pitää käydä aina siinä ennen kahtatoista aamulla ja kuuden jälkeen illalla (jolloin on jo aika kylmä :S).

Näin kun kesästä puhuttiin, niiin tuli ihan Furuba mieleen. Voisi varmaan katsoa senkin animen ihan alusta.. tai edes lukea ne kirjat uudestaan.

Ja näin kun animesta & mangasta puhuttiin, niin Chrono Crusade on aika hieno sarja. Anime on ihan bullshittiä mangaan verrattuna, mutta ihan katsottava sekin. Ärsyttää vain, kun en sitäkään voi kovin paljoa katsoa, ellei halua saada juonipaljastuksia mangasta (menen suomijulkaisun mukaan), kun tapahtumat ovat niin eri järjestyksessä. Pitää kai siis odottaa manga loppuun. Mutta kuka jaksaa viime osan (n:o 4) jälkeen odottaa kuukautta seuraavaa osaa, kun se loppui noin jännästi? Maah..

Ikäviä juttuja myös, että Anttilan mukaan Kaksin karkuteillä -DVD tulee vasta joskus kesäkuussa.. olen odottanut jo lähes 2 kuukautta! Ja kolmaskin pitäisi vielä ;__;


vimeo on jees paikka. Eipähän valita turhista tekiänoikeusjutuista joissakini random peleissä.. kuten vaikka osu!