Koulut alkoivat taas. Enkä ole kovin tyytyväinen kaikkiin noihin uusiin säädöksiin, mitä on pitänyt esimerkiksi häiriköiden takia tehdä. Joka tunnin alussa pitää laittaa kännykät johonkin muovilaatikkoon opettajalle, ja sen saa takaisin tunnin loputtua. Onneksi en ole ala-asteella, siellä opettaja pitää kännykät itsellään koko koulupäivän ajan. Koulu näyttää myös tosi harmalta ja hiukan ankealtakin. Ihanaa.. D:

Tänään, en tiedä johtuiko se nälästä vai mistä, mutta alkoi kokoajan sattumaan mahaan. Se oli jonkin aikaa kouluruoan syömisen jälkeen poissa, mutta kun rupesin syömään välipalaa, se tuli taas. Sattuu...

Viikko sitten lähdin sopimuksen mukaisesti serkkuni kanssa tivoliin. Siellä sitten törmäsin kahteen muuhun kaveriini ja olimme sitten päivän neljästään. Hauskaa oli :D. Voitin sellaisesta "kourasta" (you know, laita raha sisään, liikuta ylhäällä olevaa "kouraa" jonkin pehmon kohdalle ja paina nappia, koura menee alas ja ottaa pehmoista kiinni, saat jonkun jos saat) Peach-pehmolelun toisella yritykselläni koko elämässäni. Olin tyytyväinen. Kävin myös ekaa kertaa siinä "ufo"ssa ja, no, saattaa olla viimeinenkin kerta. Ja jälleen kerran siellä ei ollut vuoristorataa. Ja sombrerokin oli rikki. Raaaaaah... D:D:D:

Lauantina lähdin 15:18 lähtevään junaan kohti Helsinkiä (vaihdoin junaa Pieksämäellä). Saavuttiin sinne joskus 22-23 aikaan illalla. Seuraavana päivänä kävin sitten siellä kauan odottamassani Aladdin-musikaalissa, ja olen sitä mieltä, että kannatti. Esitys oli hyvä ja viihdyttävä, kun laulun laulettiin isossa ryhmässä alussa ja lopussa ja välissä meni eeppisyyden kylmänväreet selkääni pitkin, mutta en viittinyt siinä pentujen keskellä alkaa kyynelehtimään. :D Palasin eilen illalla siinä 22-23 aikaan letokoneella takasin, ja kotona sitten nukkumaan seuraava koulupäivää varten.

Kesä olis kyllä saanut olla väh. kuukauden pidempi. Tuntuu, ettei saanut rentouduttua yhtään, varsinkin kun koulun alkupäivä oli aika masentava.



Se Avatar-buumi hiipui pienemmäksi tässä joku aika sitten. Nyt oon taas enemmän innostunut Hetaliasta. :D