Eeppinen biisu.

Jep, nyt on jo viikko koulua käyty ja mitä sitä nyt sanois.. rankkaa.
Koulumme tha grande remontin takia koulun A-siipi on remontissa ja vain B-siipi on siis käytössä. Tämähän meinaa sitä, että ala-aste lähtee kokonaan pois, evakkoon läheisille rakennuksille. Rempan jälkeen kouluamme laajennetaan VIELÄ lisää, ja sinne tulevat siis myös 1 ja 2 luokat. Eihän siinä muuten mitään, mutta tämä vuosi on aika ahdasta, kun ei ole niin paljon luokkia käytettävissä. Lukujärjestys ei myöskään vaihdu kertaakaan, joten päivät ovat aika pitkiä. On suorastaan siunaus, että olen samalla luokalla parhaiden kavereideni kanssa, koska muuten olisin varmaan jo eksynyt sata kertaa tuonne kun jotku tunnit ovat tie missä.. ruokalaan on rakennettu kolme luokkaa ja auditoriokin on näköjään hätätilanteessa opetuskäytössä. Että eipä siinä sitten mtn.

Touhou 13 ilmestyi, ja minähän olin sitä jo heti pelaamassa. Kyouko ja Yoshika onkin jo tuttuja demosta, uusina hahmoina Tojiko, Futo, Seiga, Miko ja Mamizou. Melkein jokaisen hahmon sukunimet olivat todella pitkiä (Toyosatomimi, Mononobe, Futatsuiwa..) joten en vieläkään oikein muista kunnolla.. Seigasta tykkäsin, Tojiko ok, Futo menikö se veneellä tossa kentässä vai katsoinko ihan väärin?, Mamizou näyttää luonnonsuojelija pesukarhulta, Miko on tosi kiva. Se, että sillä on kuulokkeet ei tee siitä Vocaloidia. Jotku Vocaloid-biisit on ihan kivoja, mutta ajoittain ärsyttää kun "Hatsune MIKU ON KAWAIILOLDERP!!!!!!!!111!" D: (miksei kukaan ole vielä tehnyt kuvaa viitaten Eikin ja Mikon noihin keppeihin, nehän on melkein samanlaiset?)

Fruits Basketista ajattelin, että voisin siirtää sen sivun raadon suntuubista websiin, jos teen uuden sähköpostin. Toistaalta en löydä oikein mistää ulkoasua, joka miellyttäisi itseäni.. pitää varmaan vaan muokata itse jostain.. blaah.

Minulla on tosi paha olo ja pitäs tehä tänä iltana kaikkee, kun pikkusiskon synttärit on huomenna.. Ja Chrono Crusaden vika osa ei ole vieläkään ilmestynyt. Enkä enää edes muista, mitä edellisessä tapahtuu.. pitäs varmaan lukee.

En ole oikein tehnyt minkäänmoisia videoita viimeaikoina, ei ole oikein ideoita. Vois vaikka upata vimeoon yhen vanhan Furuba AMV'n minkä tein joskus. Yllä oleva kuva on muuten aika muistoja tuova. Se oli nimittäin yhden vanhan, Suomen suurimman Furuba sivuston ulkoasussa. Sitten Geocities loppasi ja ne sivut poistuivat samalla. Myös Suomen vanhin Furuba sivu on hävinnyt bittiavaruuteen. Aika surullista..