Nytse on sitten virallisesti kevät, ja sen kyllä huomaa. Vaikea uskoa, että vielä viimeviikolla aamulla kouluun lähtiessä saattoi pakkasmittari näyttää -20 astetta. Nyt kun ovat jo asfaltit reunuksineen sulaneet, kaupungilla ei ulkonäöstä päätellen edes huomaisi, ettei ole vielä kesä, kun lunta näkyy vain ihan vähän jossain ojassa. Mietin, miltäköhän tilanne näyttää siellä eteläisemmässä Suomessa. Vaikka Lappiin oli kyllä luvattu lämpimämpää kuin tänne.

Itsellenihän tämä on mahtava juttu, koska olen odottanut kesää jo siitä lähtien, kun ensimmäiset lumet putosivat maahan. Vihaan syksyä, vihaan talvea. Tai en ehkä vihaa, olen iloinen, että meillä on Suomessa kaikki vuodenajat. Mutta silti rakastan kesää yli kaiken.

Valtava innostukseni Disneyhyn on palannut. Viimeksihän "fanitin" klassikoita joskus viime kesän aikaan. Vai oliko se toissakesänä? No, kauan siitä kumminkin on. Sitten Kaukametsässä oli (käytiin koulun kanssa katsomassa) joku Kajaanin tanssin esitys, missä oli.. Disneyn Aladdinia, Pocahontasia ja Leijonakuningasta! Kun "Tuulen värit" alkoi kuulumaan taustalta instumentaalina, ravistelin kaveriani ja kuiskasin: "tuulenvärittuulenvärittuulenvärit.." Innostuin ehkä vähän.. :'D
Mutta todella hyvä esitys oli!

Ärsyttää, kun meni nyt nuo joulu ja syntymäpäivät tuossa.. koska haluaisin niiiiin kovasti "Tangled" Wii-pelin.

Aija muuten, on kevät!