Nyt kun kerran toimii vuodatus, niin käytetään sitä sitten ihan urakalla.

Mut tosiaan, niin siinä kävi, että on elokuu ja koulun alkuun vähän päälle viikko. Talviturkin ehdin kuitenkin heittää heinäkuun puolella, kun käytiin uimassa. Serkku oli silloin meillä, mutta varpaita enempää se ei halunnut veteen kastaa. Tehtiin kaikkee mitä yleensäkin, eli hypittiin trampalla, pelattiin Singstaria ja Mario Kart Wiitä ja käytiin kaupungilla (paitsi tällä kertaa kahtena päivänä. Ei sattunut jalkoihin ei. :D) Niiden lisäksi katottiin Taru Sormusten Herrasta ykkönen ja kakkonen (ja minähän sain sillon joskus viimein katottua sen kolmosen) ja käytiin useemman kerran ABC:llä ja K-marketissa millon huvikseen ostaan jotain yhtä tyhmää ku juustoateriat tai serkulle vähän ES:ää jostain syystä (ja jäätelöö, mut se ei oo tyhmää. Viimosella kerralla alko kesken matkan ukkostaa ja sataa kaatamalla vettä niin mikäs siinä pyöräilessä. Onneks matkaa on vaan vähän päälle kilsa, vaan litimärkinä oltiin, kun kaupalle päästiin. Joku ihme ukko tuli jutteleen jotain, olin vaan silleen "joo oko". Mut se ois sitten ens viikolla tivoli, ylättäen taas serkun kans.

Unohdin muuten viime kirjoituksessa mainita matkasta Animeconiin "japanikerhon" kanssa. Mikäs siinä, herätys viideltä ja juna-asemalle aamujunaan. Oltiin vaan lauantaina ja joskus yheksän jälkeen takas Kajaanissa. En cossannu mitään tai mitään, ostelin vaan joitain harvoja asioita, kun tuntui vähän laimealta tuo myyntipöytien tarjoilu. Paras juttu, mitä ostin, oli taidekujalta semmonen euron kortti, jossa oli Korran kuva <3. Samoin ainoot cossit, mihin oikeestaan kiinnitin silleen huomiota, oli kaikki ATLA ja LOK -cossit. Sit pelailtiin sielä kaikkii pelejä ja kaikkee. Paras juttu oli musta (Korra-kortin lisäksi) sen illan "Ask a Nation"-paneeli, joka oli mun mielestä hauska. Peukut siis näyttelijöille siitä (y)
Sit siellä oli kaks Hetalia-cossia, joita katselin jostain syystä tosi pitkään. Ne istu pihalla portailla siinä about metrin päässä. Ja arvatkaas mitä? Illalla mulle paljastu, että ne oli yks tyyppi yheltä foorumilta (+ mun dA-"kaveri")  ja sen kaveri. En oo uskaltanu sanoo sille ku ei olla pitkään aikaan törmätty missään netissä tai mitään, mutta onpahan nyt tultu sekin tyyppi nähtyä livenä. Oli suu loksahtaa auki, kun mulle paljastu tää tilanne. Että maailma osaa olla pieni. (Tai siis ehdottomasti oletan, että ne oli ne, kuinka monta fem!Tanskaa ja fem!Ruotsia siellä oli kahestaan/samassa porukassa?)

Tos noi hellepäivät oli niin kuummia, ettei pölyntäyttämä koneeni tahtonut pysyä päällä. Ei siinä, kyllä keksii aurinkoisena ja lämpimänä päivänä muutakin tekemistä, mutta seuraavan kerran, kun sain koneen pysymään päällä, Firefox ei tahtonut oikein toimia. Eikä oikein toimi vieläkään. Tai en tiedä, en jaksanut edes kokeilla tänään. No, latasin sitten Google Chromen. Ei täs muuten mitään, mut ois kiva päästä käyttään taas sitä tuttua Firefoxia kun tässä on välillä kaiken maailman asetukset sun muut jutut välillä niin päin persettä että ei silmä.

En muista, millon viimeksi pelasin Touhouta. Upps... :D