Kävin juuri katsomassa Titanic 3D'n ja en ole koskaan nähnyt Titanicia aikaisemmin. Kaikkien tämän vuoden Titanic uutisten aikaan olin "Hohhoijjaa..", ja no, varmaan olisin vieläkin, mutta Titanicia pidin itsessään tosi tylsänä aiheena. En olisi voinut enkä voisi nytkään alkaa "tutkimaan" asiaa tai esimerkiksi katsoa monen tunnin dokumentteja. Se paatti upposi, noin 1,500 ihmistä hukkui ja siinä se. Asialle ei voida enää tehdä mitään, joten get over it. Ketään Titanicissa ollutta ei ole enää elossa, ja jos on (joku 100 vuotias), niin hän eivät kyllä varmasti muista yhtään mitään. Kukaan nykyään elossa oleva ihminen ei nähnyt sen aluksen lähtöä eikä vieläkin haikeillen muistele itselle läheisiä uhreja, koska tapauksesta on aivan liian kauan.
Olen kuitenkin todellinen itkupilli ainakin elokuvien suhteen, ja loppupuolella itkin ja kunnolla itkinkin. Nyyhkytin vielä elokuvan loppumisen jälkeenkin (silmät tuntuu hiukan turvonneilta..) Koska pidin Titanicia aiheena tylsänä, kuvittelin, että alku elokuvasta olisi vain rikkaita ihmisiä syömässä ja juttelemassa, sitten joku rakkauslaulu siihen, se laiva uppoaa ja loppu. No, olin väärässä. Ei kyllästyttänyt missään välissä ja tosiaan lopussa purskahdin itkuun. Mahtava elokuva, jos jollakin on jotain tyhmiä ennakkoluuloja niin luopukaa niistä ja katsokaa tämä. Totaalisesti katsomisen arvoinen elokuva. (Tai sitten olen joku helkkarin ylidramatisoiva romantikko, onhan se toki mahdollista sekin.)

Mitään mainitsemisen arvoista ei ole oikein tapahtunut sitten edellisen kirjoituksen, koulua on noin kuukausi + viikko enää jäljellä ja pahin ilmoitettu koe on historia, tosin muita 'vaikeita' aineita on esim. fysiikka, josta on tulossa kai vielä viimeinen (ja tämän lukuvuoden ainoa) koe. No, pitää jaksaa. Kirjoja ja mangaakin on vielä luettavana..

Osu!a olen pelaillut todella paljon tässä viimepäivinä, ja toivottavasti aktiivinen linja jatkuisi. :)

Nyt mä sitten varmaan vaan kattelen kevään animeita joita seuraan ja Korraa ja yritän saada tekemiseni tehtyä ja kaikkee. Että eipä tässä muuta.

Pitäs varmaan hankkia jotain kunnon kuvia, niin ei tarvis käyttää näitä fanartteja. Kuva (c) tekijänsä.