Oho meni joulukuun puolelle.

Mun on tosi vaikee kirjottaa mitään ku ei inspaa ollenkaan. No jaa...

Kokeita on taas ihan liikaa joka välissä enkä jaksa. Mulla on viimeaikoina ollu entistä pahemmin ongelmia nukkumaamenossa. Ei siis nukahtamisessa, nukahan melkeinpä heti kun vaan meen nukkumaan, vaan en saa aikaseks pestyä hampaita ja naamaa ja oikeesti mennä sinne nukkumaan. Ei jaksa. Sitten venyy se nukkumaan meno enkä nuku tarpeeksi. Hip hurraa.

Portal oli pari viikkoo sitten alessa Steamissa (ja on näköjään taas) joten ostin sen ja pelasinkin. Iskä yhisti meidän PS3 nettiin tänään ja se päivitti Portal 2:en, sainpahan nyt ainakin ne DLC:t siihen jos jaksais vaikka veljen kans joku päivä pelata. (En oo pelannu Poker Night 2 pariin viikkoon mut ainakin oon voittanu siinä jopa kahesti. :D)

Ehehe viimeks itkin fysiikan kokeesta ja sain siitäki 10-. Maanantaina on enkun koe ja haluun hyvän numeron että voin saaha todistukseen kympin....... mut enkkua on jotenkin tosi vaikee harjotella ennen koetta kun kaikki tuntuu niin itsestäänselvyyksiltä....

Leffoja on alkanu taas tulemaan. Kävin kattomassa Nälkäpeli: Vihan liekit ja.... no se eka osa sillon ei ollut mitenkään erityinen. Ei se huonokaan ollu mutta ei mitenkään erityisen kiinnostava. Mutta tää toinen... oli tosi hyvä. Suosittelen. Ehkä se on toi kapinaelementti mistä tykkään, mutta en melkeinpä jaksa odottaa seuraavaa. Ja se viimenen kirja jaetaan kahteen leffaan = tod. näk. jäätävä cliffhanger tulossa. Kaverit jotka aikoo kattoo Hobitin menee kattomaan sen ensi-illan sillon yöllä, mutta ite en tietenkään pääse kun se loppus vasta joskus puol kolmelta ja se on tiistai-keskiviikko välillä. En tiiä meenkö sit kattomaan sen yksikseni vai miten.... Frozen tulee ens kuussa eli sitäkin odottelen!

Tuntuu, että kirjotan tosi epäselvästi. Voi toki johtua siitä että mua väsyttää, mutta yllättäen en jaksa mennä nukkumaan.

Code Lyoko: Evolution alkaa Suomessa 12. päivä! En voi melkeinpä uskoa että ne sai oikeesti hilattua sen tänne ja vain vuoden viiveellä (kun otetaan huomioon ettei tätä uutta kautta ole julkaistu Amerikassa). Nyt mietin vaan, että onko se dubattu (varmaan), kun puolet on live-actionia.

business-normal.jpg

Mä en voi uskoa tätä. Aloin reblogata Once-leria mun Tumblriin joskus huhtikuussa tai toukokuussa. Sitten huomaan, että yks tyyppi, joka ei oo kuukausiin kiinnittänyt huomiota näihin mun Onciereblogeihin alkaa yhtäkkiä reblogata niitä multa. Sitten irl kaverikin. Ja muistaakseni yks puolituttu. En tiedä pitäskö olla tyytyväinen itteeni, kun oon Once-ler-reblogeillani saanut ainakin pari tyyppiä oikeesti kattomaan Loraxin (ja jopa tykkäämään Once-lerista). :D