Vielä muistan, kun leikittiin eskarissa millon mitäkin. Kun ekaa kertaa kävelin koululle ykkösluokkalaisena. Kun olin kolmosella toisessa koulussa. Olin kutosella. Menin yläasteelle. Menin ysille. Tulin takaisin joululomalta ja kun tein ysiluokan viimeisiä kokeita ja jännitin, mitä saan fysiikan kokeesta (siitä tuli 9-).

Jep, pääsin nyt peruskoulusta. Päättötodistuksen keskiarvo oli pyöristettynä 9,2. Kun lukioon hain, niin mainittava on kai se keskiarvo mikä siellä merkitsee, eli lukuaineiden keskiarvo: pyöristettynä 9,4.

Voisin kai eka kertoa koko kuukaudesta. Paljon on tapahtunut ja viimeiset kokeet ja esitelmät meni ihan hyvin läpi. Onnistuin tavoitteessani, joka tuli joskus ala-asteella asetettua: ei yhtään seiskalla alkavaa numeroa kokeesta tai huonompaa. Sitä en muista, onko huonoimmat kokeet olleet 8 vai 8-, mutta seiskaan ei tiputtu (sanakokeita yms. suht. merkityksettömiä juttuja ei lasketa). Seiskalla meinasin saada matikan kokeesta 7½, mutta numero muuttu 8+:ksi kun siellä oli pisteidenlaskuvirheitä.

Parilla kaverilla on tässä ollut synttäreitä ja sen semmosta. Käytiin sirkuksessa, mikä oli tietty tosi kivaa, mut mun pitää sanoo ettei ohjelma ollut ihan niin uskomatonta kuin joskus aikasemmin kaikenmaailman trapetsitaiteilijoiden kanssa. Kiva yökyläily tuli myös järkättyä: meitä oli muistaakseni seitsemän hengen porukka, mentiin yhen kaverin mummon kämpälle yöksi (se mummo ei siis ollu siellä :D). Katottiin siinä Räyhä-Ralf ja syötiin ja juteltiin ja pelattiin korttia. Ja ihan kivaa oli. :)

Tähän koulun loppumiseen tietty liittyy kaikki ysienpäivät ja sellaset. Keskiviikkona piti pukeutua rooliasuun, ja mä olin merirosvo. Se gaala oli ihan jees, mut vaikka se sen jälkeinen ohjelmakin oli ihan ok niin... emt siinä oli aika paljon sellasta sekalaisuutta.

Ois varmaan pitänyt nauttia viimeisistä peruskoulun päivistään vähän enemmän, mutta kun oli niin huono sääkin niin ei tullut sellasta samanlaista ulkonaoloa kuin viime vuonna (käytiin me tänävuonnakin pihalla sillon aikasemmalla viikolla kun oli lämmintä). Tänään jännitti todistustenjako ihan hulluna, niin että mahaan sattu. Mutta ihan hyvin meni ei siinä. :D Parissa juhlissa on kans käyty, valmistujaisissa eilen ja ylioppilasjuhlissa tänään. Mulla on ajantaju ihan sekaisin ja on tullut tässä vaan tyyliin maattua sohvalla, kun toisaalta väsyttää (olen selvästikin loman tarpeessa) ja toisaalta ei edes huvita tehdä mitään. Mulla alkaa kumminkin kesätyöt nyt heti ens maanantaina kaheksalta (kaks viikkoo), niin jospa sitä pääsis taas ajassa kärryille. Vähän on tunnelmaa latistanut sekin, etten tiedä olenko se minä vai muut vai molemmat, mutta jotenkin tuntuu vähän kavereidenkin seurassa, kuin kaikki olis vähän maassa. Voi tietty olla lomantarvekin.

Kohta pitäs lähtee saunaan, mutta pistän tähän vielä tapani mukaan todistuksen numerot:

Äidinkieli ja kirjallisuus : 9
Englanti: 10
Englannin keskustelukurssi: 9
Ruotsi: 10
Uskonto: 10
Historia: 9
Yhteiskuntaoppi: 9
Saksa: 10
Matematiikka: 9
Fysiikka: 9
Kemia: 10
Biologia: 9
Maantieto: 9
Musiikki: 9
Kuvataide: 9
Valinnainen kuvataide: 9
Tekstiilityö: 9
Kotitalous: 8 (+ hyväksytty lyhyt valinnaiskotsa josta ei numeroo)
Liikunta: 8
Terveystieto: 9

Että aika tasasta, keskiarvo nyt mainihin jo tossa aiemmin jos ees laskin oikein.

Mulla kun on tapana puhua viihteestä, niin mainitaan nyt jotain. Pelaan edelleen Ace Attorney, oon nyt läpässy Justice For Allin ja pelaan Trials and Tribulationsia, Dual Destiniesiä ja uudelleen pelaan Investigationsia. Investigations 2 on kesken (siitä mitä fanit on kääntäneet enkuksi), mutta sitä varmaan jatkan vähän myöhemmin.

Lisäksi uusi Disney Pahatar -elokuva on tullut ja se ois suunnitteilla mennä kattomaan. Pitää vaan houkutella kaveri. :D

lyoko-soturit%20cle-normal.jpg

Yritin etsiä tähän yhtä vanhaa kesäistä Code Lyoko -kuvaa, mutten löytänyt joten tässois Code Lyoko Evolutionia.