Uusi kirjoitus viiden päivän päästä, onko tämä joku ennätys?

Perjantaina oli jokin rahankeräysjuttujuttu, ja piti siis mennä jonnekin päiväksi töihin tai jäädä tekemään kotihommia, ja minä tottakai jäi kotia. Jonkun helpon homman, niinko vaikka talon imuroimisen tms. sijasta äiti pakotti siivoamaan kirjoituspöytäni, yöpöydän ja kirjahyllyn. Kahdessa vimmeiseksi mainitussa ei ongelmaan, mutta tämä pöytä *huokaus*. Siitä asti, kun sain ensimmäisen koulupöytäni, mulla on ollut vaikeuksia pitää se siistinä. Niin se vanha, kuin tämä nykyinenkin. Asiaa helpotti vähän, kun sain tämän koneen viimevuonna, niin sen paikalla ja hiukan ympärillä ei ole tavaraa, mutta sitten nuo muut osat oli ihan roinan peitossa. ^^' Mulla on paha tapa aina vaan pikasesti nakata tavarat jonnekin, ja sitten ne vaan kasaantuu jakasaantuu kaikkialle, missä vaan on tilaa. Koulukirjojen paikka on rahilla tai lattialla ja niin eespäin. Noh, tein kuitenkin homman, ja alle puolen  sillon pöydällä olleista tavaroista on enää siellä. Huoneeni oven edessä oli pienoinen vuori tavaraa, joilla en välttämättä tee enää mitään. Pikkusisko otti sieltä sitten itselleen aika paljonkin, muiden kohtalosta minulla ei ole hajuakaan. Mutta, tulipahan nyt sitten siivottua tämäkin läävä. Vähän häiritsee se, että tavaroiden paikat ovat nyt vähän vaihtuneet, esim. kynät on nyt tossa koneen takana niin en saa sieltä vaan äkkiä tapattua mieluista kun en nää niitä, pitäs varmaan vähän siirtää.

Suomi ei tosiaan päässyt Euroviisuissa finaaliin, vaikka lähellä oli (12. semifinaaleissa). Sen sijaan naapuri Ruotsi voitti, eikä kyllä haittaa, hyvä laulu. Eniten rassaa ihmisten kommentit siitä, miten laulu muka voitti maantieteen eikä laulun hyvyyden takia. Eihän Ruotsilla ole kuin kolme rajanaapuria, ja jos 42 maata 43:sta antoi Ruotsille pisteitä, niin kyllä sen laulun on pitänyt olla oikeasti hyvä. Kyllä toi Ruotsin äänestäminen oli kummiski vähän eri asia, kun se, että entiset Jugoslavian yms. maat siellä äänestelee toisiaan oli biisi miten paska tahansa. Ruotsin lisäksi tykkäsin tosi monista muistakin, Islannista esimerkiksi. Venäjä ei lauluna ollut kovin hyvä, mutta hei, ne laulo udmurtiksi. Ja udmurtti on suomalais-ugrilainen kieli! Venäjän suomalais-ugrilaisen kielet ovat muutenkin pikkuhiljaa kuolemassa, ja tosi moni jo kuollutkin, joten hyvä, että näille kielille tehdään vielä jotain "aktiviteettia", jos niin voi sanoa. Vaan ei, kyllä Ruotsi ehdottomasti ansaitsi voittonsa. Ja vaikka Suomi ei jatkoon päässytkään, niin hyvä laulu se sekin oli, ruotsiksi tai ei. Ei ehkä ihan sopinut Euroviisuihin, mutta nätti laulu. Suomalaiset laittaa muutenkin viisuihin monesti liian melankolisia biisejä. Totta se on, että suomalainen musiikki on usein tosi surullista, eikä se kaikissa tilanteissa ihan sovi Euroviisuihin, vaikka poikkeuksia toki on.

Pelasin pari päivää sitten (ja pelasin kyllä eilenkin) taas pitkästä aikaa Touhoumon Bluea, ja tuli samalla mieli pelasa DS:ää, joten otin ja aloin taas pelaamaan Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworthia pitkästä aikaa. Sen pelaaminen hiipu silloin aikoinaan, kun Case 4:sen alku oli niin tylsä ;__; Muutenkin mun suosikki on ehkä Case 2. No kummiskin, pelasin sitä äsken kans tossa, että ehkä mä saan sen tässä lähiaikoina pelattua. Oon nyt vitoscasessa, mikä on tietääkseni viimeinen. Harmi, kun sitä tuon pelin jatko-osaa ei aiota julkaista Japanin ulkopuolella D:

Vielä viikko siis koulua, onneksi kun en jaksas enää ollenkaan. Tiistaina on joku helkkarin kalapäivä jossaain huitsin kuusessa, ei kyllä huvittas lähtee sinnekään. Maah, ja todistus on kuitenkin ihan huono, vaikka oon tietääkseni tehny yhtä hyvin työni nyt kun syksyn puolellakin, mutta en tiedä, näkevätkö kaikki opettajat asiaa näin. No, saapi nähdä.

Inhottaa, kun tänä viikonloppuna ei tullut uutta Avatar Korra jaksoa ;__;