Hyvää jussia! :)
Ei ollut toppavaatekeli niinkuin edellisessä kirjoituksessa arvelin.. Vaikka yleinen juhannuksenvietto oli eilen, niin minä taidan pitää tätä päivää enemmän juhannuksena. Aamulla oli iha sellanen olo että "kyllä, nyt on kesä".
Jännästi vaan sattuu oleman univelkoja KESÄLOMALLA. Miksi? Koska viikonloppuina joku noista tulee aina kysymään jotain muka-tärkeää aamulla ja sit en saa enää unta. Arkipäivisin koska aina, AINA pitää huutaa turhaa just tossa mun oviaukossa. Jos ei ole asiaa niin voi huutaa vaikka ulkona. Kumma kun ei uskota.

Mutta paras oiskin päästä kesäfiilikseen, kun kesäkuu on kohta ohi ja näin. En kyllä yhtään tuskaile tulevasta kouluvuodesta. Kaikki on ihan "eii, ruotsia", mutta ittee ei oikeestaan haittaa. Kielet on ihania, tekisi mieliä oppia jotain kieltä kuten vaikka thaita tai japania tai islantia tai saksaa tai jotain.

Katsoin eilen illalla about tunnin lopusta siitä kauhuleffasta "The Haunting - Paholaistalo". Näin joskus Subilla sitä alkua niin oli pakko tietää  mitä siinä tapahtuu, vaikka iskä kuinka mäkätti vieressä, että "et kyllä katso sitä." Oli harvinaisen hauska leffa. Ihan jepa silleen jos kattoo jotain muuta kun kauhuleffaa, jännä juoni ja kiva barokkisisustus mutta ei se kyllä mikään pelottava ollut. Ei todellakaan.

Kello on muuten jo 16:46. Unohuin kattomaan "Finding Anastasiaa" Youtubeen :D:D