Minun piti kirjoittaa, että olen koukussa Death Noteen, mutta ehdinkin katsoa mokoman jo loppuun ^^' Myös L: Change the worLd -leffa on tullut katsottua + just äskön se eka leffa.. ja menossa katsomaan Death Note: The Last name. Ufu, hurahtelen kokoajan sarjoihin. Tykkään kyl vielä FMA'sta ja Furubastakin, ei hätää~

Seuraava teksti sisältää juonipaljastuksia Death Notesta, sarjan lopusta ja muusta, älä lue, jos et halua tietää mitään!
Ensinnäkin.. loppu oli aika laimee.. mut oli ihanaa, kun L'n haamu näkyi siinä <3 Mut Raitosta (no Light sitten.. :D) oli tullut ihan mielipuoli, poikaparka. Sitten, L'n kuolema on tyhmä juttu, tyyppi kun oli lempihahmoni. Sitten, Near oli söpö, mutta tyhmä. Ja Mello oli ihana. Ja miksi Matt delas heti? Ja miksei Matsudalla ollut enemmän vuorosanoja ? Ja.. nojoo.
Spoiler loppuu~

Pääsen muuten tod.näk. Chibiconiin.. kivaa ! Ja Chihiro ja Zaali ois tarkotus raahata mukana. Yritän ettii sieltä Death Note mangaa ja Death Notea (sitä vihkosta siis >DDD) ja kaikkee~ No hankin sen vihkon kuitenkin, vaikka toivon joululahjaksi tai jtn.

Iihana biisi~ <33