Kesäkuun ensimmäinen päivä oli todella helteinen, alkupäivästä, aivan kuin "sääjumala" olisi ihan erikseen kalenterista katsonut. Sitten illalla satoi ja ukkosti. Siinä tais olla vähän kylmempi päivä välissä, kun taas tänään viimein uudestaan pärjäsi t-paidalla. Ja koulu loppui, eli kesä on siis ihan virallisesti alkanut!
.. vaikka ei kyllä oikein tunnu siltä. Jotenkin eilisestä asti ei ole oikein kiinnostanut tehdä mitään, kaikki on ollut vähän meeh.. Koneella oleminen ei huvita, minkään leffan katsominen ei huvita, ulos meneminen ei huvita, mikään ei yksinkertaisesti huvita. Aika paska tapa aloittaa kesäloma. Mutta ehkä se vielä tästä..

Kesästä tulee paljon nostalgisia muistoja. Winxit, päivät pyöräillen jossain kuusessa kavereiden kanssa, monet mangasarjat (päällimäisenä Furuba ja FMA), jäätelöauto, esikoulu, osu!, Tarzan, lompakon dietti sekä monet hyvät musiikkikipaleet. Minkähänlainen muisto tästä kesästä jää?

Niin ja muita kivoja asioita, Kaksin Karkuteillä DVD tulee ensi keskiviikkona, kolmen kuukauden odotus on pian päättynyt! ..tai riippuu miten äidillä on rahaa.