Olen alkanut käyttää ns. sanoja "wtf?" ja "oh my God". Ei ole hyvä tämä.. kun muutenkin inhoan kaikenmaailman teinixpissiksiä.

Viime kirjoittamisesta on melkein kuukausi, mutta tuntuu kuin aika ei olisi liikkunut minnekään. Se varmaan johtuu koulusta. Joka viikko samat aineet ja sama vähän kaikki.
Viimeksi kun kirjoitin, kerroin olevani koukussa Death Noteen (oon kyllä vieläkin että ei sillä.) Silloin en olisi uskonut, että Mello on noinkin mahtava hahmo. Etsiskelin kuvia L'stä, kunnes yht'äkkiä silmäni avautuivat. Mello on kyllä taas semmoisia jänniä hahmoja :D

Tapoin juuri Chihiron osu!chatin välityksellä (no srsly.)

On siitä viime kirjoittamisesta näköjään niinkin kauan, etten ole vielä päässyt hehkuttamaan Artemis Fowlia. Ihana kirjasarja, suosittelen.

En tiedä mitään Touhousta, mutta Touhou musa = <3. Osun välityksellä näihin tottakai tutustuin. Mutta olettekos koskaan kuulleet esim. Shikieikin Danzai Yamaxanadu ? (Jos ette, niin klikatkaa linkkiä.) Mitä mahtavuutta. Jopa Zaali, joka on nirso vähän kaiken suhteen mistä minä pidän, tykkää tosta. Muutenkin Touhou alkoi nyt kiinnostaa.. mutta eniten Shikieiki :)

Btw, Death Note alkaa tulemaan MTV3 Scifi kanavalta 28.9. En malta odottaa :D Ja en malta odotta Chibiconia <3

Danzai! Tah coolest person ever ^^