Hyvää joulua!

Nonni, nyt on jouluaatto 2011 koettu ja.. no.. no.
Animea en katsonut viime vuodesta poiketen, vaan tuli tehtyä vähän muita hommia. Aamulla (tottakai kuusen koristelun yms. jälkeen) pelasin osu!a, katoin Hiidenpadan, kävin ulkona ja sitten serkut tuli meille ja syötiin ja pelasin pöytäkoneella ja katottiin yhessä pikku pätkä pikku sisarusteni tanssiesityksistä DVD'ltä ja sitten lahjasäkki odotti eteisessä. Koska pienet serkkuni uskovat ilmeisesti vielä punanuttuun, sain minä olla Joulupukin sijainen, koska ei kukaan jaksa maksaa siitä muutenkaan.. en siis tehnyt muuta kuin menin vaivihkaa päätyovesta pihalle, kiersin etupihalle ja pimpotin ovikelloa ja juoksin takaisin päätyovelle ja menin sisään ja ainakin lapset luulivat, että kävin vain vessassa (päätyovi ja vessa on vierekkäin..). Illan pelasinkin sitten Kingdom Heartsia.

Niin tosiaan, ne joulun tärkeimmät asiat: lahjat. Sain lahjaksi sen Eiki figuurin (79 € + tullimaksu 18 € on nopealla matikalla 97 €), kirjan japanin opiskeluun, Kingdom Hearts 358/2 Days, yöpuvun, Kuromi-pyyhkeen, jonkun käsipyyhkeen, villasukat, helmiä, jotai pussukoita, Muumi-mukin ja kaksi kirjaa; Astrid Lindgrenin Riitta-Maija keventää sydäntään ja Louisa M. Alcottin Tytöistä parhain.. unohdinkohan nyt jotain.. toivottavasti en :D:D Sit tottakai ne kaikki yhteiset lahjat, mut en ees oo kaikesta tietonen :D:D

Aija muuten, kun sanoin, että pelasin pöytäkoneella, niin pelasin yhtä nostalgisinta peliä ikinä, nimittäin Tallitytöt 2! Oon nyt somewhat siinä kohti, kun Elisa putoaa tahalleen hevosen selästä. Olen nostanut kaikkiin niihin jutskiin peukut ylös ja kaikki muut palkit on vissiin 100%, paitsi kouluratsastus, mutta äkkiäkös sen saa ylös! En ole koskaan pelannut tätä peliä läpi, koska ei kakarana ikinä opittu tota esteratsastusta (jummattiin jossain siinä, kun se uus hoitaja tulee, olikse nyt Veera). No nyt sekin on suht. hallinnassa. Vaikka tän pelin grafiikat on mitä on (vanha peli), niin esimerkiksi nuo välianimaatiot on todella ammattimaisennäköisiä, kun liikkeet hahmoilla ja asioilla ovat niin sulavia <33 Myös suomidubbi on ihana, miksei pelejä enää käännetä suomeksi?! (tai käännetäänhän niitä, mutta ne on jtn. esikoululaisten "Opetellaan laskemaan!"-pelejä -.-)

Olen nyt tosi väsynyt, nukahan kohta pystyyn. Päätä särkee ja täällä on ihan älyttömän kuuma. No, onhan kello jo yli puolen yön ei sillä :D:D:
Huomenna sitten mummolaan ja.. olen yksin kotona yöllä! Olisin ottanut Zaalin mukaan, mutta se lähtee jonnekin huitsin nevadaan.. oh well.

En oikein osaa päättää, ostanko Phoenix Wright: Justice for Allin vai sen ekan Edgeworth pelin.. jälkimmäinen ainakin olisi helpompi saada.. (kuvassa, hyllystä puuttuu Furuboita! *gasp*)