... otsikon keksiminen pitkään aikaan ollut näin vaikeaa.

Sorruin mielenkiintoon: hankin Touhoun. Touhou 6 ja Touhou 9 löytyvät koneelta, ensiksi mainittu englanniksi ja jälkimmäinen oikein mielenkiintoisilla merkeillä, tietokoneeni ei nimittäin näytä japaninkielen kirjoitusmerkkejä. Ei siis auttaisi yhtään, vaikka japania ymmärtäisinkin..
Kaikenmaailman Bad Apple!! ja sunmuiden viritysten antamaa kuvaa ei pelistä löydä. Hahmojakin on faniräpellyksissä muunneltu reippaasti. Jotkut piirteet ovat kuitenkin säilyneet, esim. Reimussa. Inhoan kyseistä hahmoa, niinkuin minä päähenkilöitä yleensä inhoankin. Vihaan sitä, kun tykästyn aina sivuhahmoihin, joita näytetään todella vähän.. (Shikieiki-samaa~) Ärsyttävä mutta hemmetin koukuttava peli tämä Touhou jokatapauksessa on.

Death Note tosiaan alkoi tuossa eilen. Tekstitykset eivät olleet ihan sitä laatua mitä odotin, mutta selvän niistä saa. Pari lausetta oli jäänyt tekstittämättä ja jotkut sanavalinnat olivat aika outoja ("Ihmiset ovat hauskoja" olisiin laittanut "Ihmiset ovat mielenkiintoisia" ja "oikeamielisen" "oikeudeksi"), mutta onneksi on tullut jo sarja kertaalleen katsottua~

Chibicon ylihuomenna. Jännittääkö ees.....

Heetkinen.. minulla ei ole tähän videota..... no etsitään joku kiva kuva tähän...