Ja meni jo. Ehkä mulla olikin jouluinen olo vähän aikaa mut nyt lähinnä kauhulla koulun alkamista. Mä en ihan oikeasti jaksa keskittyä ja tsempata koko ajan kun on aina vaan kokeita. Viimevuonnakin tais olla jotenkin silleen, että maaliskuusta toukokuuhun joka viikko väh. yks koe, ellei ollut lomapäiviä. En jaksaaaaaaaaaa. Mutta toisaalta en jaksa stressatakaan. En tee mitään ja näytän ihan aivokuolleelta.

Todistus? Haha joo. "Kyl toi sun isojen töiden keskiarvo oli 9½ mut mä aattelin silti antaa sulle todistukseen ysin. Oisithan sä toki voinu viitata enemmän". AINOOT TUNNIT JOILLA VIITTAAN ON TÄMÄ JA RUOTSI MITEN PALJON MULTA VIELÄ VAADITAAN EN HALUA VASTATA JA SILTI PAKOTAN ITTENI VIITTAAMAAN ETTÄ SAISIN KYMPIN TÄLLÄ IHMEJÄRJESTELMÄLLÄ MISSÄ OSAAMINEN EI RIITÄ VAAN PITÄÄ OLLA H*LVETTI VIELÄ ÄÄNEKÄS JA SOSIAALINENKIN! Enkusta siis puhun. En oikeesti välitä kamalasti (kuten sanoin, aivokuolleen oloinen :D) ja "saat todennäköisesti keväällä kympin" ja oon aika ok tän asian suhteen. Lähinnä mua inhottaa tää bullshit ihan yleisesti koulujärjestelmässämme että pitääpä viitata ihan älyttömästi. En halua viitata, en halua puhua ääneen luokassa, en halua olla se jota muut kuuntelevat ja johon kiinnitetään huomio enkä herran tähden halua pitää mitään esitelmiä. Mulle kyllä yleensä riittää se perus ysi tai sitä luokkaa vähän aineesta riippuen, mutta kun enkku on just sellasta mitä osaan hyvin ja vieläpä harrastan vapaa-ajallani niin inhottaa että siinä ja myös muissa aineissa lasketaan numeroa syksyllä, että sitä voidaan sitten nostaa keväällä??????

Joo mut se todistus:
Käyttäytyminen: 8 (ysin saa vaan jos edistää luokkahenkeä??)
Äidinkieli: 9
Englanti: 9
Englannin keskustelukurssi: 8 (ah luetaan englantia kaikkien edessä </3)
Ruosti: 10 (ope meinas antaa ysin jostain syystä x mutta kun itkin vähän (en kirjaimellisesti) niin antoi näköjään armoa, kiitos <3)
Uskonto: 10
Historia: 9 (viime vuodelta)
Yhteiskuntaoppi: 9
Saksa: 9 (nyyh ;()
Matikka: 9
Fysiikka: 9
Kemia: 10 (viime vuodelta)
Biologia: 10 (en todellakaan odottanut tätä mutta mahtavaa silti. ottaen huomioon että sain seiskalla kasin.... :D)
Maantieto: 9 (viime vuodelta)
Musiikki: 9 (toissavuodelta)
Kuvataide: 9 (toissavuodelta)
Valinnainen kuvis: 8
Tekstiilityö: 9 (toissavuodelta)
Kotitalous: 8 (toissavuodelta)
Valinnainen kotsa: Suoritettu (viime vuodelta)
Liikunta: 8
Terveystieto: 9 (viime vuodelta)
Keskiarvo: 9

Tosi paljon kasin ja seiskan numeroita. ^^'

Joo se CLE alko tosiaan ja.... suunnillee kaikilla hahmoilla uudet äänet yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh. No, pystyn kestämään sen, vaikka Jeremyn ääni ei sovi sen hahmon ulkonäölle yhtään ja muutamat hahmot kuulostaa monesti tosi teennäisiltä. Samoin rouva Einstein on neiti Einstein (mikä tavallaan pilaa koko lempinimen tarkotuksen) ja "En haluaisi puhua siitä" on "Siitä ei parane puhua", mutta se nyt ei maata kaada.

Kävin kattomassa Frozenin ja se oli tosi hyvä! Mä en voi uskoa, että jotku ulkomaalaset (pääosin amerikkalaiset) itkee vieläkin sitä kun pohjoismaihin sijoittuvassa leffassa on valkoihoisia kun kerta saamelaiset on "People of Color". Jokainen saamelainen minkä oon koskaan missään nähny on kyllä ollu ihan valkoihoinen että ei sen puoleen... :D Mut joo, musta siitä leffasta tuli tosi sellanen pohjoismainen fiilis ja tykkäsin, ettei rakkaus ollut siinä pääosassa, niin kuin Disney-prinsessa -elokuvissa yleensä on tapana. Hauska, hyvin animoitu, kivoja lauluja ja ihanat talvimaisemat.

Talvimaisemista puhuen, MISSÄ ON LUMI? Kyllä sitä pari viikkoa sitten oli! Onneksi asun sen verta pohjosessa, että oli sentään valkea joulu, mutta nyt kyllä näkyy hangen alta nurmea ihan liikaa. Uusi vuosikin alkaa huomenna. :S

Sain joululahjaksi uuden kännykän (Samsung Galaxy S3 mini), Muumi-mukin, Iron Sky -blu-rayn, Portal-paidan, yöpaidan (ihanan pehmee <3), leffalippuja, suklaata ja Viisi legendaa -julisteen ainaki. Yhteiseksi saatiin sisarusteni kanssa joitain lautapelejä ja se uus Singstar ainaki. Paljon on sukulaisia käyny kylässä ja me käyty mummoloissa tässä loman aikana, ihan niinku aina jouluna. :)

Vielä pitäs käyä kattomassa se Hobitti ja kummitäti lupas ystävällisesti lähtee kattoo se mun kaa kun kukaan kaveri ei lähe. En oo niin kauheen stressaantunu, ainoa mikä ehkä ahistaa on se että mulla on vieläkin ongelmia sen nukkumisen kanssa ja on ollu tän lomankin ajan mutta parhaani yritän hoitaa asian.

portalwp2-normal.jpg

Portal on ihana.